Високо качество на печем сушилня за обувки, за обувки на краката дезодорант UV стерилизация на обувки телескопична секция изсушаване, затопляне на ястия
New - 24 %

Високо качество на печем сушилня за обувки, за обувки на краката дезодорант UV стерилизация на обувки телескопична секция изсушаване, затопляне на ястия

Налично
BGN 18.48
BGN 14.00
Налично:


Високо качество на печем сушилня за обувки, за обувки на краката дезодорант UV стерилизация на обувки телескопична секция изсушаване, затопляне на ястия телескопични предната размери : дължина-17,1 см, ширина 6,7 см, височина 3 см, след стрии с размери : дължина 20 см, широчина 6,7 см, височина 3 см напрежение : 220v мощност : 15 W време за загряване : 1 мин Дължина на кабела : 130 см, ние ще ви изпратим подходящи щепсела в съответствие с вашата страна, благодаря.
Доставка
72 Часа За Изпращане На
* В магазина ни обещава, че ние ще изпратим вашите проби за поръчки в рамките на 48-72 часа.(С изключение на празнични дни) след потвърждаване на купувачи на плащане поръчки в .(Платформа обикновено се нуждаят от около 48 часа, за да се провери плащането)
* Правило 72 часа е приложимо само за малки поръчки.По-големи поръчки и смесени поръчки ще изискват повече време за подготовка на продуктите, и затова това правило не се прилага за тях.
* Ние обикновено ще изпратим вашите продукти чрез въздушна поща стълб кит, въздушна поща стълб Хонг конг, стълб на Сингапур, швейцария стълб, etc.Който отнема 15-39 работни дни, за да стигнем до вашето местоположение.
Ако един продукт тежи над 2 кг, ние ще използваме търговски куриерска доставка (DHL, Fedex,TNT, UPS, EMS и т.н)
Плащане
* Ние обикновено декларираме своите продукти като "подарък/проба бижута" в търговската фактура, или митническа декларация, и ние се опитваме да ви помогне за намаляване на всички данъци върху вноса GST или V. A. T или други данъци върху вноса ,но ние не можем да гарантираме, че никакви данъци и такси, които варират в зависимост от политиката на страната си.
*Ние приемаме чрез Alipay всички основни видове кредитни карти,банков превод, условно депозиране, Western Union и т.н.
* Пълно плащане трябва да бъде направено в рамките на 19 дни от датата на поръчка.
* Цената, която сте платили за стоки, с изключение на всички митнически данъци. Нямаме никакви такси в страните на дестинация.
Правила за връщане
* Моля, обърнете внимание : ние не покриваме всички предмети за щети след употреба на или в резултат на увреждане на вода или химикали.
* Безплатно : ние осигуряваме безплатна гаранция на този продукт в продължение на 15 дни
Стъпка 1) свържете се с нас чрез имейл Alibaba.com ' s търговско съобщение или електронна поща
Стъпка 2) предоставите колкото може повече подробности за проблема, който сте срещнали
Стъпка 3) Авторитарен, за да се върнете стоката ще бъде издаден
Стъпка 4) Всички разходи по обратната доставка се носи от купувача
Стъпка 5) След като ние ще потвърдим получаването на върнатите стоки, плащането на поръчката ще бъде върната на купувача.

Спецификация

Тип:
сушилня за обувки
Напрежение На Тока (В):
220V
Номер На Модела:
пече се за обувки против изпотяване плъзгаща се
Мощност (W):
15 Вата

Избор на клиенти