Регулируема 144 светодиоден пръстен светлина пролука за производството на стерео микроскоп Цифров фотоапарат лупа с адаптер на захранване с променлив ток

Регулируема 144 светодиоден пръстен светлина пролука за производството на стерео микроскоп Цифров фотоапарат лупа с адаптер на захранване с променлив ток

Налично
BGN 47.26
Налично:


Светлина пръстен 144 LED проектиран специално за стерео-микроскоп, и отличен другар за различни видове микроскопи, камери. Той може да предложи оптимално количество светлина за микроскоп или камера, когато са необходими допълнителни източници на светлина или не е имало достатъчно светлина! Разглеждане и проверка на качеството вече не е проблем за да се запознаят с повърхностни дефекти и изстискайте свързани проблеми видимост. Той може също да се използва като източник на светлина, за фотоапарати, за да се съсредоточи по време на лов видите в тъмни места или области.
Характеристика :
144 ярки бели led лампи
100 000 часа живот
Интензивно и фокусиран осветление без сенки
Яркост 0-100% регулируем, висока яркост
Управление на променлива интензивност
Консумирана мощност : 100-240 В, 50-60 Hz
Костюм за диаметър на обектива : 30 мм-63 мм
Пакетът включва :
1 x 144-led Околовръстен лампа
1 X захранващ адаптер (EU / UK / AU адаптер безплатно)
Доставка :
Ако изберете услугата "Безплатна доставка" за колети с тегло до 2 кг, ние ще организираме и изпращането на стандартни доставка Aliexprese, която е препоръчителна логистиката . Информация за проследяване ще се появи в , и може много ясно да се види състоянието на проследяване на актуализации. По всички въпроси на доставката можете да се свържете с нас или за получаване на помощ.
За нас превоз ние организираме e Packet доставка . Ако изберете друга услуга на доставка, моля, любезно вземи линк към транзитно време, което ние правим.
За пересылок над 2kg, ние само аранжируем го спешна пратката . Можете да изберете DHL / EMS / SPSR / Fed Ex / Aramex и т.н. Транзитно време, моля, взимате ли под внимание нашите задължения при пристигането. Е, с изключение на забавяне митнически проблеми в страните на дестинация. Данъци :
Ние не поемаме отговорност за всички данъци, възникнали в страните на дестинация.
Трябва да сте предоставили на посочения стойност, която ние трябва да покажем в търговската фактура, за всички експресни пратки. Ако ние не сме получили никакви бележки за вашия специален заявката, ние ще обявим само 30% от реалната цена в търговската фактура. Рекламации И Връщане На Парични Средства :
Преди да купите, ние ви каним да се свържете с нас по всякакви въпроси, които имате за продуктите, които ви интересуват. Ако не сте доволни от закупените от вас продукт, моля свържете се с нас на първо място. Вие можете да върнете стока за размяна или за връщане на парите. В този случай купувачът трябва да плати като цената за доставка за изпращането, така и на връщане. За увреждания на части или части за ремонт, купувачите трябва да платите е задържан такса перевозкы на пратката и ние ще изпратим замяна свободно.

Спецификация

Коефициент На Увеличение:
500X и по-долу
Drawtube:
Монокуляр
Номер На Модела:
Микроскопи
търговска марка:
HAYEAR
Теория:
видео-микроскоп
Материал:
Метал И Пластмаса
Коефициент На Увеличение:
led светлина
ДРИБЛИРА:
144 светодиода
светлина:
околовръстен светлина
Модел:
микроскоп

Избор на клиенти