Черен сменяем Пръстен на шийката на каишка каишка за Garmin eTrex 10 20 30 10x 20x 30x Edge 820 520 810 1000 Garmin GPS аксесоари
New - 6 %

Черен сменяем Пръстен на шийката на каишка каишка за Garmin eTrex 10 20 30 10x 20x 30x Edge 820 520 810 1000 Garmin GPS аксесоари

Налично
BGN 9.58
BGN 9.00
Налично:


Характеристики :
Най-лесният и ефективен начин да носи със себе си GPS навигатор Garmin. Подвижни сменящи каишка е здрав и удобен каучук, който носите на врата си и който лесно можете да прикачите вашия GPS навигатор Garmin. Модерен, уютен и класа на шийката на каишка! Той е мек и издръжлив. Лъскава и гладка повърхност предотвратява дискомфорт на кожата. Дава възможност за удобно носене на GPS устройство. Често този на шийката на каишка е изискване за безопасност на обществени места. Прост и стилен дизайн, подходящ за всяко заедно и ви кара да изглеждате привлекателни и модерни. Този кабел може да се използва за пренос на MP3 плейъри, преносими устройства за игри и дори фотоапарати. Уверете се, че вашият телефон има пристанище дантела преди започване на работа, този продукт ще работи само в случай, ако вашият телефон е с дупка дантела. Вземете малка веревочку в края на притежателя (титуляр и изглежда като увеличително стъкло). Проденьте този ред чрез порт дантела вашия телефон и затегнете. Ако притежателят не е свързан с част от колиета, просто свържете метален пръстен с избора на кръгло язычку на огърлица (в средата на кръгла мъжец има сребърен бутон).) Ако притежателят е свързан с част от колиета, можете да го освободи, като кликнете метална бутона в средата на кръгла мъжец.
Технически Характеристики : Тип : Подвижна Каишка За Врата На Мобилен Телефон. Обща дължина : 20 см. дължина на каишка : 32 инча.
Пакетът Включва : 1* Подвижни Сменящи Се Каишка
ЦВЯТ :
Всички снимки са заснети от професионални фотографи при студийном светлина. Тъй като цветовете варират в зависимост от различните условията на осветление, различни монитори и дори на различни хора, на цвят е най-елемента могат да се различават малко от цветове на снимката. Разликата в цвета не е дефект на качеството.
GPS, предназначени само за демонстрация и не е включена в комплекта.
ДОСТАВКА
Ние изпращаме пратката в рамките на два работни дни.
Парцел от Съединените Щати ще бъдат изпратени по пощата първи клас e Packet, и ние осигуряваме безплатно и отслеживаемую доставка за повечето поръчки в САЩ, с изключение на някои стоки с ниска цена.
Други международни колетни ще бъдат изпратени по пощата на Китай First Class International Mail. Голяма част от парцела ще бъде наблюдавано, но някои ще се проследяват, когато парцелите са в Китай, но няма информация за проследяване не може да бъде предоставена, след като стоките ще напуснат Китай.
Повечето пратки ще бъдат доставени в рамките на 2 седмици, но за доставка на международни пратки може да отнеме до 6 седмици. Тъй като застрахователната компания изисква от нас да изчакате 50 дни, преди да можем да докладва за загуба на пратката, ние изискваме да ни купувачи са чакали толкова дни.

Спецификация

търговска марка:
иккой
Тип:
Защитни Фолиа

Избор на клиенти