Нов Nickelodeo Bubble Guppies Гил Molly 10 & Puppy 6 & KITTY комплект от 3 детски подарък за коледа
New - 6 %

Нов Nickelodeo Bubble Guppies Гил Molly 10 & Puppy 6 & KITTY комплект от 3 детски подарък за коледа

Налично
BGN 12.78
BGN 12.00
Налично:

Нов Nickelodeo Bubble Guppies Гил Molly 10" & Puppy & KITTY комплект от 3 коледни детски подаръци Състояние : 100% Нов, оригинален продукт от длъжностното лице. Тегло : 50 g/ бр, 160 / бр материал : плюш + PP памук размер : около Puppu 7", кученце и Моли 10 " Pckage : ПП чанта превоз :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим подробности за X дни след приключване на плащането.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,такси и данъци за внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Ние имаме нашата собствена корабна компания с най-добрата отстъпка.
1.За тегло на стоки 2 KGS : обикновено ние ще изпратим подробности EMS / DHL/UPS (транзитно време трябва да 3-15working дни); или кораб с две пакети въздушна поща стълб на кит.
3.Ако имате изисквания за транспортиране на поръчка,моля, свържете се с нас.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това купувачът трябва да се увери,че върнатите стоки са в първоначалните условия,освен Ако стоката е повредена или загубена,когато те се връщат, купувачът носи отговорност за такива щети или загуби, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка и връщане на стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да понесе разходите по доставката на части, които ще бъдат заменени.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.

Спецификация

Цвят:
Коте, комплект от 3 броя
Характеристики:
Кино и телевизия, и меки плюшени
Пол:
Унисекс
Възрастова Група:
12-15 Години, 8-11 Години 5-7 Години, Възрастни,2-4 Години
търговска марка:
Любов·Благодаря
Размери:
8
Попълване на:
ПП памук
Предупреждение:
не яж
Материал:
Polyester

Избор на клиенти