Торбички За Кучешки Какашек Earth-Friendly 1080 Точки Големи Черни Торбички За Кучешки Отпадъци, Без Мирис 60 Роли (Торби За Попълване)

Торбички За Кучешки Какашек Earth-Friendly 1080 Точки Големи Черни Торбички За Кучешки Отпадъци, Без Мирис 60 Роли (Торби За Попълване)

Налично
BGN 25.58
Налично:


1. за домашен любимец N домашен ЛЮБИМЕЦ :
Добре дошли! и благодаря за това, че сте избрали ПЕТ N ДОМАШНИ любимци като източник на продукти за хигиена на домашните любимци. Ние сме специализирани в предоставянето на кучешки боклук торби за съзнателно собственик на куче. Нашите най-продаваните торбички за премахване на кучешки какашек и втулки за котешки тоалетни-това е инвестиция не само кучето, но и на вашето спокойствие. Ние предлагаме директен достъп до най-големият избор на продукти, само за да направи живота си много по-щадящи околната среда и по-приятно. С отлично качество и дълготрайна издръжливост, сме сигурни, че всеки клиент получава точно това, за което си струва и е напълно доволни от нашите продукти. Заедно с конкурентна цена, с високо качество на обслужване на клиентите и бърза доставка, фантастично преживяване покупка е гарантирано от тук.
2. За Продуктите :
На Амазонка няма други торби с храна, като ПЕТ N домашен ЛЮБИМЕЦ :
Нашите торбички за отпадъци ПЕТ N ДОМАШНИ любимци, които осигуряват достатъчно място за превръщането торбата през ръка, събиране на отпадъци и спускане на торбата на място. Чанта предлага герметичную дизайн за по-безопасно, санитарен лечение, с достатъчно място отгоре за обвързване на надежден възел. Всеки чанта за храна отбелязан на перфорация за по-лесно отделяне. И фемиддл е раздвинут, за да се поберат за спорта. Освен това, всички снимки ПЕТ N ДОМАШНИ любимци са под естествена светлина и са реален обект, без да прави никаква техническа обработка.
Размер : 9"*13" Висока
Дебелина : 13 Микрона
Цвят : Черен
Опаковка : 1080 Бензиностанции
3. Съвети :
Можете да вземете със себе си малко дезинфектант за ръце, то ще ви помага да се намокри пръста си, преди да отворите чанти в сухо време и да се почисти след това, като вземете само един какашки, или през лятото донесе нещо Противомоскитное при отглеждане на кучета.
4. Нашият Ангажимент :
Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти и услуги. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние бихме поставили на вашия бизнес на първо място и е позволено да го възможно най-скоро!

Спецификация

търговска марка:
пет n домашни любимци
Използването на:
за домашни любимци
Тип Елемент Кучешки Тоалетни:
Pooper Scoopers & Чанти
Номер На Модела:
1080 черен

Избор на клиенти