Надлъжен отвор нож Надлъжно обвивка Слиттер кабел, оптичен кабел Стриппер Xi-01
New - 6 %

Надлъжен отвор нож Надлъжно обвивка Слиттер кабел, оптичен кабел Стриппер Xi-01

Налично
BGN 48.98
BGN 46.00
Налично:


Серво Стриппер черупки оптичен коаксиален кабел SI-01
Характеристики на продукта :
Онлайн оголване обвивка запечатани алюмини - полиетилен, обвивка от стоманена панцырь външна и метален засилване на елемент обшила кабел
Избор ножевой главата качествени материали, скъса обвивката на кабела повече произведения-спестявания
Дълбочина на режещия регулируеми, може да общува с различна дебелина на слой на обвивката на кабела
Сравненный с подобни продукти, по-лесна дейност, бързо и удобно.
Начин на приложение :
Според дебелината на якета за адаптиране на битов дълбочина, позволяющ за Онлайн дупки нож дупки кабел обшил обвивка на кабела в обвивката на кабела, режущ етикетирането, дръжте нож дупки кабел от двете страни на дръжката, така че ножевая корона ще врезана в обвивката на кабела, по черупката си дърпа главата нож, се извършва онлайн оголване на обвивката на кабела.
ръководство на потребителя :
1) според оптични кабела или диаметъра на кабела,потребителят може да избере инструмент за оголване на но.1 дя.6-12mm или но.2 дя.12-25мм.
2) дълбочината на острието може да се регулира основава на дебелината на черупката на оптичен кабел или електрически кабел.Две остриета, могат да бъдат коригирани и едновременно по посока на часовниковата стрелка за по-дълбоко и обратно на часовниковата стрелка, за горната част.Гайка винт се завърта един завой 1mm, има 4 скорости в 1turn и всяка 0.25 mm.
3) дебелината на оптичен кабел или кабел шарени вертикално l y определена своя потребност.Когато оптичен кабел или кабела, положени в добре изгладени инструмент.близък на основния корпус,грабнете адвокатско съсловие инструмент плътно с 2 ръце и издърпайте навън оптичен кабел или кабел силно.Оптичен кабел или кабел жилки вертикално.
4) оптичен кабел или кабел в диаметър 17 мм трудни.Ако той не може да се раздели първо, той завършва отново да се върти и хладно лента в друга посока.
5) видът на използвания в колата : инструмент ред се определя на място на машината на производствената линия.поставете оптичен кабел или кабел int за инструмент.Горната част на корпуса запазва надолу оптичен кабел или кабел, когато той бе сложен в един инструмент, дълбочина на острието може да се регулира според дебелината на стените на кабела, след като гайка на витлото в двата края са били записани, и след това да покажат.

Спецификация

Номер На Модела:
Xi-01
is_customized:
Yes

Избор на клиенти