ЛЕНТАТА, НАКЛОНЕНА МОСТОВА, МОСТОВА ЛАПКА ОБОРУДВАНЕ ЗА ШИВАШКАТА ЛАПКЕ КОСТЮМ, БРАТ, ОТ TOYOTA, НОВА МЕСТНАТА ШЕВНА МАШИНА SINGER AA7011
New - 46 %

ЛЕНТАТА, НАКЛОНЕНА МОСТОВА, МОСТОВА ЛАПКА ОБОРУДВАНЕ ЗА ШИВАШКАТА ЛАПКЕ КОСТЮМ, БРАТ, ОТ TOYOTA, НОВА МЕСТНАТА ШЕВНА МАШИНА SINGER AA7011

Налично
BGN 3.71
BGN 2.00
Налично:

Описание на продукта : местни шевни машини защелкиваются, ленти, наклонени, свързващ крак е подходящ за повечето, BROTHER, SINGER, NEW HOME, JANOME, TOYOTA, E & R и всички други вътрешни машини с къса система защелкивания краката защелкиваются на конзолата на колата, така че можете да използвате и промяна на всяка капаче на крак, без използването на отвертка плащане ние приемаме с кредитна карта(Tfr) и t/T.
Други платежни системи (Western Union, Money Gram, и т.н.), моля, свържете се с нас
Доставка
1. Преди пускането на поръчката, Моля, потвърдете, цена и други подробности с нас.
2. голяма част безплатна доставка-това е кораб CPAM или CPAP,CPAM и CPAP не много бързо,това ще отнеме около 15-25 дни за вас.така че ако ви трябва бързо, моля, свържете се с мен. плати още малко пари, за да променят начина си на бърз кораб, който искате.
3. Ние просто ще изпратим на адрес defaut в alipay
4. ние предлагаме CPAM, CPAP, EMS, DHL, UPS, Fedex за метода на кораба
5. Срок на доставка : CPAM и CPAP ще около 15-25 работни дни за вас.EMS, UPS, DHL, експресна доставка обикновено отнема 3-7 работни дни, в зависимост от страната на доставка.В редки случаи строги митнически разрешения ще направят времето за доставка е малко по-дълго, моля, бъдете търпеливи.
Коментари
1.ние зависим от нашата удовлетвореност на клиентите,за да се постигне успех.така че вашата обратна връзка е изключително важна за нас.
2. Ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на активна обратна връзка. благодарим ви!
3. свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателно неутрално мнение,ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми. Условия
1.ние ще проверим целия продукт пред кораба ви.
2.Ако продуктът е повреден,моля, уведомете ни, в рамките на 3 дни от датата на доставка.
3.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да имате право на възстановяване или замяна на продукта.
4.ние не носим отговорност за всякакви злополуки,забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.
5.всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.
6.моля, проверете внимателно вашия адрес, при обработката на поръчката.
7.Не се колебайте да се свържете с нас по всеки въпрос,ние ще ви предложим задоволителен отговор.

Спецификация

търговска марка:
OZXHIXU
Воспользуйся:
шевове
Материал:
Метални
Тип:
Прижимная лапка

Избор на клиенти