AKARZ известна марка чаено дърво етерично масло, натурално лечение за възрастни~органичен масаж на тялото арганово масло на кожата
New - 40 %

AKARZ известна марка чаено дърво етерично масло, натурално лечение за възрастни~органичен масаж на тялото арганово масло на кожата

Налично
BGN 13.33
BGN 8.00
Налично:


За да отговори на опазването на околната среда по целия свят, част от нашата опаковки ще бъде актуализиран. Благодаря Ви за Вашата постоянна подкрепа АКАРЗА.
Чаено дърво-това е пара, дестилиран от листата и клоните на дърво, което се среща само в Австралия и Тасмания. Някои от основните му на химически компоненти-терпинен-4-ол, cineole, пинен и терпени. Чаено дърво-това е мощен антибактериални, противогъбични и противовирусное етерично масло с добавена способност, също да бъде мощен иммуностимулятором. За тези хора, които имат отслабва имунитета или бавно се възстановява след болести, това масло е ценно допълнение към всеки регулярен режим. Той е безценен при настинки, грип и инфекциозни заболявания и при използване при първите признаци на тези заболявания, стимулира обилно потене, което е ценен отговор на инфекцията. В много случаи това ще бъде достатъчно, за да се спре развитието на болестта, а ако не, може значително намаляване на нейната тежест и да помогне за предотвратяване на вторични инфекции. Той прави това не е потискане на инфекцията, както и активно се борят с нея. Чисти и спретнати, чаено дърво е използвано директно на херпес и акне с отлични резултати. Имайки предвид умереност, не трябва да има вредни последствия за нанасяне директно върху кожата. Брадавици могат да бъдат отстранени чрез поставяне на капка директно върху брадавицата и ограничаване на превръзка всеки ден, докато тя не изчезне. Това може да отнеме няколко седмици, но тук търпението е добродетел! При използване на умывании лице чаено дърво перфектен за лечение на акне се редуват с лавандула и бергамот). Като противогъбични средства, чаено дърво е идеално за лечение на трихофития и микоза, а също така помага за контролиране на кандида албиканс (дрожди). Проучванията сега показват, че чаено дърво, използвано като превантивна мярка при пациенти преди операция, кара пациента да се увеличи силата и, следователно, по-бързо да се възстановява след операцията. Това масло се смесва добре с градински чай мускат, канела, здравец, лавандула, майораном, индийско орехче и розмарин.
Какво е масло от чаено дърво? Масло от чаено дърво, също известно като Melaleucal alternifoliais, - това етерично масло, което съществува от доста отдавна, но едва през последното десетилетие неговите лечебни свойства са станали забележими, като горски пожар. Маслото се извлича от растение, расте в Австралия, и не може да бъде намерен в природата, където и да било другаде. Какви са лечебните свойства на маслото от чаено дърво? Масло от чаено дърво - това е "момче за всичко", доколкото това е възможно.

Спецификация

НЕТНО ТЕГЛО:
30мл, 100ml, 10 ml
търговска марка:
akarz
Вид На Етерично Масло:
Чисто Етерично Масло
Номер На Модела:
AD001
Съставка:
етерично масло от чаено дърво
Държава / регион на производство:
Франция
Номер На Сертификат:
ISO/9842_2005_66914
Тип Елемент:
Етерично Масло
НЕТНО ТЕГЛО:
5 мл 10 мл 30 мл 100 мл
Ефективност:
Извадете Отворените Миди, Както И Освежаващ Овлажняващ Навлажнени Изчезват Бръчките
Използването на:
спа, масаж, ароматерапия
Вид На Етерично Масло:
Чисто Етерично Масло
да се грижи за:
грижа за лицето, кожата, тялото
Нанесете върху кожата:
цялата кожа
Категория На Продукта:
Чисто Етерично Масло

Избор на клиенти