Psvane EL34 B серия HiFi вакуумни тръби HIFI EXQUIS Music Electron лампа подмяна на 6CA7 EL34
New - 6 %

Psvane EL34 B серия HiFi вакуумни тръби HIFI EXQUIS Music Electron лампа подмяна на 6CA7 EL34

Налично
BGN 72.00
BGN 68.00
Налично:


Характеристики : прозрачно стъкло корпус EL34-B представлява гредата тетрод, нова версия на тръбата EL34, може да замени всички класически тръба EL34 Factory matched quad или pair , всяка тръба опаковани в своя собствена кутия е последната версия от Psvane Audio като ги достъпна серия за всички. Той е наследник на топло звучене на китайски тръби EL34-B , а също така предлага най-ниска цена
Hi Fi EXQUi S използва защитен пакет за изпращане на тръба, ние гарантираме, че тръбата ще бъде прехвърлена ви в добро състояние.
Но благодаря ви винаги да проверявате състоянието на тръбата лице в лице с куриер по време на процеса на доставка.
Тръба PSVANE е с гаранция 1 година
Условия за продажба на артикул-1, свържете се с HIFI EXQUIS, Здравейте всички, моето име е фън Lijun, аз съм мениджър HIFI EXQUIS, нашият екип и аз съм винаги тук , вие купувате не чрез automate machie, а чрез нас : истински човек, така че благодаря Ви много за това, което сте избрали и доверие на нас. Нашата услуга за поддръжка на клиенти е готов да ви помогне, можете да се свържете с нас по всяко време на вътрешен пост или на електронна поща : contact AT hifi-exquis.com или hifi. exquis на yahoo.com Член 2, Преди покупката си, моля, прочетете cearfuly дадени по-долу условия, тъй като проверка на поръчки клиент се равнява на приемането на условията на продажба. Моля, внимателно прочетете на страницата на продукта. Ако не сте сигурни, свържете се с нас преди да купите.(HIFI EXQUIS) Член 3, Доставка. В срок на доставка : имаме нужда от време, за да се подготви поръчката и организира изпращането на продукта и да се справят с местните доставка Китай. След международна доставка на склад, ние ще ви предоставим u проследяване номер в продължение на 3~6 дни за международни доставки. Забавяне на доставка, моля, свържете се с нас за разрешаване на проблема (HIFI EXQUIS) Член 4, Taxe & Duties : ние не носим отговорност за каквито и да е такси, данъци или митнически такси, тези такси са отговорност на купувача. В общия случай ние обявяваме по-ниска цена от реалната цена. Всеки проблем, свързан с процеса на clerance, моля, свържете се с нас, преди да се занимава с митници.(HIFI EXQUIS) член 5, доставка. (Повреден, грешен продукт, лош звук, липса на отслеживающей информация, изгубена пратка, ясна проблем, забавяне на доставка, и т.н) Всяка проблем или недоволство след получаване на продукта, трябва да се свържете с нас на първо място, преди да даде отрицателна обратна връзка или отворете спор. Можете да отворите спорът е само когато ние не можем да ви дадем задоволително решение! Член 6. Обратната връзка е изключително важна. Ако сте доволни, моля, оставете положителен отзив 4-5 звезди.

Спецификация

Цвят:
2 БР, 4 БР.
Пакет:
ДА
Канали:
1
търговска марка:
HIFI EXQUIS
Максимална Мощност На Канал:
10 W
Номер На Модела:
EL34-B

Избор на клиенти