5-pack Реап Bouloge aluminum L-shape desk sign holder card display stand price tag service Label store restaurant business
New - 5 %

5-pack Реап Bouloge aluminum L-shape desk sign holder card display stand price tag service Label store restaurant business

Налично
BGN 7.36
BGN 7.00
Налично:


Доставка
Изпращаме по целия свят.
Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване на пълното плащане.
Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Гаранция, Ако вашият продукт е получено в състояние, различен от описаните, моля, свържете се с нас за незабавно решение на проблема. Замяна на дефектна стока в рамките на 7 работни дни след доставката на продукта. За увреждане на пратката, трябва да се докладва в рамките на 5 работни дни от датата на доставка на стоката.
Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти. На имейли отговарят от понеделник до неделя. Моля, дайте до 24 часа за отговор на вашето съобщение. Моля, свържете се с нас, преди да напусне най-ниска оценка или отрицателни отзиви.

Спецификация

Тип:
Притежателите На Карти И Банкноти
Стил:
Кариера
Стил:
Странично оттичане
Материал На Капака:
Метални
Номер На Модела:
5819-5820
Материал:
Метални

Избор на клиенти